Oh Cinderella by KMLIA HSHM

Saturday, February 20, 2016

Pemenang akan diumumkan 8 hari lagi


Segmen yang ketiga dari, Aku. Antara yang paling menarik [bagi aku].

Aku jarang update blog sebab aku tak reti karang. Jadi, aku buat segmen. Untuk memberitahu kepada blogger lain yang aku masih wujud. Haha jkjk. Aku memang nak buat segmen baru. 

Korang pernah tengok cerita dongeng Cinderella kan? Masa kecik-kecik ada juga yang pernah berangan nak jadi Cinderella. Kan? Mengaku je. Kalau bukan diri sendiri pun, ada juga orang terdekat yang berangan. Kan ;) Cinderella...siapa yang tak minat? Kalau ada pun tak ramai. Kan.

Jadi, aku nak buat kaji selidik. Haa kau kaji selidik ha hahaha. Disebabkan aku pelajar multimedia with animation aku kena banyak ambik tahu perkara berkaitan cartoon, anime, graphic dan seangkatan. Boleh dapat idea untuk buat final year project tak lama lagi. Tak lama lagi weh T_T First, aku nak tahu kenapa korang nak jadi Cinderella. Second, segala pengalaman atau memori yang kau ada berkaitan Cinderella.

Soalan dari blogger; Kalau tak minat Cinderella?
Alah apa ada hal. Tak minat pun boleh join. Kau cerita lah kenapa kau tak minat. Sebab cerita tak logik ke / kau memang tak suka kartun ke / watak baik Cinderella tu buat kau sakit hati ke... Apa-apa je lah.

Apa-apa soalan boleh tanya hakak kat twitter hekhekhek



for INSTAGRAM; [aku akan approve dalam 2 3 hari. Maaf! assignment berlambak.]

  1. Repost.
  2. Create a new caption.
  3. Tag @_prat0 & 3 friends.
  4. Put #OhCinderellabyKH
  5. Click 8Share.
cth; Masa kecik-kecik aku selalu 
berangan nak jadi Cinderella sebab 
nak kahwin dengan Putera Raja.

for BLOG;

  1. Create a new post.
  2. Copy banner. Paste & backlink.
  3. Entry related to Cinderella.
  4. Comment, with link.
  5. Click 8Share.
◆◆◆◆◆◆◆◆◆


"BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM"
Segmen TAMAT
 
[Hadiah sangat keperempuanan disebabkan segmen ini khas untuk gegirls/ bunga/ gadis/ perempuan/ wanita. Kalau rasa diri tu seangkatan dengannya boleh ler join sekali ;> Huhuhu.]

You Might Also Like

70 Comment

  1. Wahhhh syoknya. Nak join laa nanti. Mana tahu ada rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang lah syok. Cer try join. Kot kot memang ada rezeki ;>

      Delete
  2. Salam dear Kay ;-)

    Akak join tau...akak dah promote jugak

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Terima kasih ibu riana yang comel lagi baik hati join dan sponsor! ;*

      Delete
  3. Sya join ni :')
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Jangan lambat sangat. Nanti rugi!

      Delete
  5. Hi Cikla join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Cikla. Join ler. Cik Kay okay je ;))

      Delete
  6. Yun Sing join tau :)

    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yun Sing ni memang best lah. Xie xie! ;D

      Delete
  7. Sab datang join segmen ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sab datang jangan pergi lagi tau? ;> Huhuhu

      Delete
  8. http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join cik kembar 3! Awak memang best ;*

      Delete
  9. memenuhkan list~ happy new year :D

    http://aienienka.blogspot.my/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah sebab list semakin penuh. Happy New Year, Exodus! ;>

      Delete
  10. salam sis, panjangkn tarikh nya lagi beberapa hari tak boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis dah panjangkan tapi awak tak join ;((((((

      Delete
  11. Melepas...lah...boy2...nk join...apa pun...selamt bersegme. Semua....meletop segmen...nnt kalo ada segmen lain....share ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita bagi boys relaks dulu. Taknak join segmen ni ke cik Keladi Ubi?

      Delete
  12. Replies
    1. Awak tak cuba pun ;( Mana tau mencabar?

      Delete
  13. Count me in (:

    http://angelenebong.blogspot.my/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
  14. http://nssoul98.blogspot.my/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mizz S, peh cayalah. Awak memang best! ;*

      Delete
  15. http://the-dot-in-reality.blogspot.com/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html oH CINDERELLA :DDD

    ReplyDelete
  16. Salam, Hi dear

    saya join ye

    http://diyanatjuman.blogspot.my/2016/01/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Terima kasih sebab join. Awak memang best! ;*

      Delete
  17. haii saya join segmen best ni!

    http://hikayatleyha.blogspot.my/2016/01/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
  18. fuh! mohon jangan kecam...

    http://yuhaadie.blogspot.my/2016/01/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakak rasa macam nak kecam awak ;p Hekhekhek (tahu annoying, maaf!) haha

      Delete
  19. wahhh mcm best ja segmen nie nak join lahh ,, btw all the best .. done follow u #426

    ReplyDelete
  20. joined !!
    http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/01/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang lah best segmen ni sebab blogger best macam awak pun join ;> Hehehe

      Delete
  21. JOIN
    http://adna2029.blogspot.my/2016/01/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join ;D Awak memang best.

      Delete
  22. Wahh saya baru ahbis tengok movie Cinderella (2015). Ahaks insyaAllah ada rezeki dan masa saya join! :D Good luck to all contestants!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tak? Belum cuba join belum tau rezeki menang ke tak. Join lah ;>

      Delete
  23. Seronok nya.. All the best to u guys.
    #433 tinggal kan jejak. =)

    ReplyDelete
  24. Cik Pa'in join yer :) http://cikpain.blogspot.my/2016/01/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
  25. wow. awesome segmen. da tamat ke segmen ni? :)

    ReplyDelete
  26. morning kay :)
    sempat PG joinkan diri :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/01/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
  27. follow sini. hehehe http://liyaerf.blogspot.my/

    ReplyDelete
  28. saya join :D

    http://nrjan.blogspot.my/2016/01/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
  29. awak,husna dah join giveaway awak...tq invite saya join smalam dear =D
    http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/01/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab Husna best tu yang invite ;p Hehehe

      Delete
  30. tHANKS Kay.. ni kita join ya.. kalo ade rezki aminn.. klo ade silap / tak lengkap ke bagitau eh

    http://hatinufid.blogspot.my/2016/01/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    https://www.instagram.com/hafidahanuar/

    https://www.facebook.com/mizz.fidaNufid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak nak cakap pun kalau ada salah ;D

      Delete
  31. sorry baru buka blog. Datang sini join segmen :-)

    http://atieratyra.blogspot.my/2016/01/oh-cinderella-by-kmalia-hshm.html

    ReplyDelete
  32. Joined :)

    http://fieyqadelova.blogspot.com/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
  33. Harap sempat lagi.
    Joined :D

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete
  34. Anis join. Harap sempat. Huuu

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/02/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    ReplyDelete

Which One?

Like us on Facebook


Write a message

8Share